Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Tentoonstellingsbedrijven - Nieuws

4 juli: Dag van de Standbouwer

De Dag van de Standbouwer is een initiatief van sociale partners in de Tentoonstellingsbranche, CLC-VECTA Centrum voor Live Communication, CNV Vakmensen en FNV Bouwen & Wonen.

De 2017 editie van de Dag van de Standbouwer staat in het teken van samen werken aan je toekomst. Iedereen werkzaam in de standbouw, van werkgevers tot werknemers (in uiteenlopende functies!) en ZZP’ers, nodigen we uit met elkaar in gesprek en aan de slag te gaan op 4 juli a.s. Een boeiende dag die je inzicht geeft in de uitdagingen van de toekomst. Je bent dan ook van harte welkom! Aanmelden kan via: www.dagvandestandbouwer.nl

Programma

09.00 uur  Ontvangst & registratie
09.30 uur  Plenaire sessie

Werkgevers en werknemers gaan samen praten over een duurzame koers voor de komende jaren: Hoe ontwikkelt de sector en het vak van standbouw zich? Wat vraagt dit van elkaar?
Hoe kun je daar als werkgever en werknemer mee aan de slag? Wat heb je (nog) nodig, en wat vraagt dit van jezelf en elkaar, om te komen waar je straks zijn wil? 1 van de tools die ter beschikking staat is de cao TTB.
In deze sessie proberen we daarom ook samen helder te
krijgen hoe een nieuw te sluiten cao zowel werkgevers en werknemers nog beter in staat stelt hun (gezamenlijke) doelstellingen te realiseren.

11.45 uur  'Kookworkshop' samen aan de slag voor de lunch
12.15 uur  Lunchtime!
13.15 uur  Workshop ronde 1

In een parallelsessie voor werkgevers en werknemers zoomen we in op wat je zelf kunt doen om je eigen houdbaarheid en die van je organisatie te vergroten. De gezamenlijk wrap-up, met praktische tips van werkgevers voor werknemers en omgekeerd, helpt je de vertaalslag te maken naar een hands-on aanpak om morgen mee aan de slag te gaan.

14.45 uur  Pauze
15.00 uur  Workshop ronde 2

Spuiten! Na een toelichting over verschillende spuitbussen en -technieken en de vele gave toepassingsmogelijkheden daarvan in de standbouw, ga je zelf aan de slag.

16.30 uur  Napraten bij de borrel / uitreiking certificaten

Kosten & aanmelding

Geen! Wel even aanmelden van te voren zodat we op je komst kunnen rekenen. Deelname aan deze dag geldt als invulling van de verplichte scholingsdag (onderdeel van de cao TTB). Je ontvangt een certificaat als bewijs van deelname. Ken je iemand voor wie dit evenement ook interessant is, nodig hem of haar uit voor deze dag of stuur deze uitnodiging door! 

Kun je toch niet komen?

Lukt het je toch niet om erbij te zijn? Jammer! Je kunt je kosteloos laten vervangen, mail of bel ons wel even. Laat je je niet vervangen, kun je t/m 29 juni kosteloos afmelden. Voor afmelding na deze datum en no show zijn we helaas genoodzaakt de door ons gemaakte kosten in rekening te brengen.

Meer weten?

Voor meer informatie over de Dag van de Standbouwer en de verslagen en foto's van eerdere edities kijk je op www.dagvandestandbouwer.nl.

Erik Maas
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 60 21 45
E: e.maas@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid