Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Orgelbouwbedrijf - Nieuws

Wat vond je van de onderhandelingen Cao Orgelbouw?

Onlangs zijn de onderhandelingen voor de Cao Orgelbouw afgerond en heb je de mogelijkheid gekregen om hierover te stemmen. De leden van CNV Vakmensen hebben de cao inhoudelijk goedgekeurd. Ik zou echter ook graag willen weten wat jouw mening is over hoe het hele cao-traject verlopen is.

Cao-trajecten zijn altijd lastig. De ene keer kost het meer tijd dan de andere. Het is echter goed om lessen te leren, te benoemen wat goed was, maar ook aan te pakken wat verbeterd kan worden.

Jouw mening over onze dienstverlening
Je kunt ons jouw mening over het cao-traject geven door middel van een online enquête. Het is voor ons belangrijk om te weten hoe leden het proces hebben ervaren ten behoeve van onze dienstverlening. Vind je dat iets niet goed was of gewoon beter kan, laat het me dan weten.

Link naar de enquête
Je kan ons jouw mening geven over onder andere de informatievoorziening, ledenraadpleging en het contact met de bestuurder. Klik hier om meteen door te gaan naar de enquête. De leden die deze Nieuwsbrief per post krijgen, kunnen voor het invullen van de enquête het volgende webadres intypen op hun internetbrowser: https://www.cnvvakmensen.nl/diensten/klanttevredenheidsonderzoek

Code
Om de vragenlijst te starten gebruik je de code OGB2017 die verwijzen naar de cao. Je kunt tot en met 10 april 2017 de enquête invullen. Heb je naar aanleiding van de enquête vragen, of wil je iets anders weten of bespreken, neem dan gerust contact met mij op.

Erik Maas
Bestuurder CNV Vakmensen

M 06 51 60 21 45
E e.maas@cnvvakmensen.nl

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid