Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Orgelbouwbedrijf - Nieuws

Voorstellen voor de Cao Orgelbouwbedrijven 2019

Eind van dit jaar loopt de Cao Orgelbouwbedrijven af. CNV Vakmensen gaat dus weer aan de slag met het maken van voorstellen voor de nieuwe cao. Deze voorstellen worden ingezet bij de onderhandelingen over de nieuwe cao.

Graag je mening
Wij horen graag ook jouw mening en ideeën over de nieuwe cao Orgelbouwbedrijven. Wat zijn je wensen rondom inkomen, pensioen, vakantie- en atv-dagen, veiligheid en welzijn? Mocht je andere zaken aan de orde willen stellen, dan kun je dit mij vanzelfsprekend ook aangeven. Immers, het is jouw cao en jouw belang dat er een goede orgelbouwbedrijven-cao wordt afgesloten. Wij vragen je om uiterlijk 28 november 2018 te reageren naar e.maas@cnvvakmensen.nl

Meer betrokkenheid bij je cao?!
Op dit moment ben ik op zoek naar nieuwe kaderleden voor de cao-commissie orgelbouw. Deze commissie houdt zich namens de leden bezig met het vaststellen van de uiteindelijke cao-voorstellen, is betrokken – via o.a. WhatsApp - bij de voortgang van de onderhandelingen, het beoordelen van het onderhandelingsresultaat en bespreken van andere zaken uit de sector.
Ook adviseert de commissie de onderhandelaar met betrekking tot ervaringen vanuit hun eigen orgelbouwbedrijf. De cao- commissie komt voor de onderhandelingen samen en houdt verder contact via een WhatsApp-groep en per email.
De kaderleden uit de orgelbouw cao-commissie nemen ook deel aan de kadergroep Hout waar de ontwikkelingen van de houtsectoren worden bijgehouden en ontmoeting centraal staat. De kadergroep Hout komt 3 á 4 keer per jaar samen in een hout gerelateerd bedrijf (incl. rondleiding) of bij CNV Vakmensen in Utrecht.

Meer weten en interesse in het kaderlidmaatschap?
Laat mij dit dan even weten. Vervolgens neem ik contact met je op.

Erik Maas
bestuurder CNV Vakmensen
M 06 51 60 21 45
E e.maas@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid