Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Meubel - Nieuws

Voorstellen CNV Vakmensen Cao Meubelindustrie 2018

In de bijlage tref je de cao-voorstellen voor de nieuwe cao meubelindustrie 2018 aan. Deze voorstellen zijn opgesteld mede naar aanleiding van jullie opmerkingen op de enquête die ik onlangs heb toegestuurd. Graag wil ik jullie bedanken voor de reacties.

De huidige cao loopt 31 december af. De cao voorstellen zijn opgemaakt voor het jaar 2018. Er bestaat een mogelijkheid dat de cao voor 2 jaren wordt afgesloten.

De onderhandelingen zijn op 15 november 2017 gestart. De volgende onderhandelingen zijn op 28 november en 12 december.
Kaderlid Sandra Rodenboog woont namens de werkende leden de onderhandelingen bij. Zij adviseert de werknemersonderhandelingsdelegatie tijdens de schorsingen en pauzes.

Heeft u de website jeachterban.nl al bezocht? Hierin is een aparte community gebouwd voor de Cao voor de interieurbouw en meubelindustrie. Tijdens de onderhandelingen kan je op de site je vragen stellen. Weer een nieuw initiatief van CNV Vakmensen! Zo heb je als lid de mogelijkheid om online vragen te stellen of opmerkingen te plaatsen. Ook jouw collega kan deze website bezoeken.

Onderhandelingen voor een nieuwe cao wordt door ondergetekende van CNV Vakmensen gedaan. Echter: jouw collega die niet georganiseerd is, kan hiervan ook profiteren. Vraag daarom aan je collega om ook lid te worden van CNV Vakmensen. Deze collega krijgt de eerste 6 maanden van het lidmaatschap een korting van 50% op de contributie. Jij wordt voor het aanbregen van dit nieuw vakbondslid ook beloond.
Samen staan we sterk!

Arie-Jan van Oort
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 51 20 30 74
E a.vanoort@cnvvakmensen.nl

 
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid