Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Meubel - Nieuws

Vind jij een nieuwe cao Meubel ook belangrijk?

Eind van dit jaar loopt de cao voor de meubelindustrie af. CNV Vakmensen gaat dus weer aan de slag met het maken van voorstellen voor de nieuwe cao. Deze voorstellen worden gebruikt voor de onderhandelingen van het vernieuwen van jouw cao.

Enquête invullen

Wij horen graag ook jouw mening en ideeën voor deze cao. Daarom bestaat de mogelijkheid digitaal via deze link een enquête in te vullen over jouw wensen rondom inkomen, pensioen, vakantie- en atv-dagen en veiligheid en welzijn. Als je nog andere zaken aan de orde wilt stellen, laat mij dit dan even weten. Immers, het is jouw cao en in jouw belang dat er een goede cao wordt afgesloten. Je kunt hier digitaal de enquête invullen of bijgaand formulier ingevuld per post retourneren. De enquête kan tot uiterlijk vrijdag 27 oktober 2017 ingevuld worden.

Meer betrokkenheid bij jouw cao?

Voor de cao uit de meubelindustrie en interieurbouw is er bij CNV Vakmensen een cao-commissie. Deze commissie houdt zich namens de leden bezig met het vaststellen van de uiteindelijke cao-voorstellen, is betrokken bij de voortgang van de onderhandelingen, het beoordelen van het
onderhandelingsresultaat en het bespreken van andere zaken uit de sector. Ook adviseren zij de onderhandelaar met betrekking tot ervaringen vanuit hun eigen bedrijf/werkomgeving.

Wil jij ook zitting nemen in deze cao-commissie? Laat het me weten via onderstaand e-mailadres, vervolgens neem ik dan contact met je op. Reiskosten en loonverlet worden vergoed.

Gezocht: adviseur

In de afgelopen jaren heeft Herre Mink werkzaam bij Altis BV te Wieuwerd, mij tijdens de onderhandelingen geadviseerd. Ik ben op zoek naar een (kader)lid dat mij tijdens de komende
onderhandelingen adviseert. Vanuit de dagelijkse praktijk ben je dan direct bij de onderhandelingen betrokken. Het is heel interessant om hieraan een steentje bij te dragen. Je ziet de onderhandelingen van dichtbij en het is zeer leerzaam. Uiteraard worden de verletkosten en de reiskosten hiervoor vergoed. Het eerste onderhandelingsgesprek vindt op 15 november plaats.

Het tweede onderhandelingsgesprek is op 28 november en het derde onderhandelingsgesprek op 12 december. Als je aan deze onderhandelingen wilt deelnemen, dan hoor ik dit graag. Neem hiervoor contact met mij op via onderstaand e-mailadres of geef het aan bij de betreffende vraag in de enquête.

Arie-Jan van Oort
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 20 30 74
E: a.vanoort@cnvvakmensen.nl


Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid