Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Meubel - Nieuws

Openingsevenement Expertisecentrum Meubel

Donderdag 18 juni is het feest in De Woonindustrie in Nieuwegein. Tijdens een aantrekkelijk middagprogramma stelt het nieuwe Expertisecentrum Meubel zich aan de branche voor.

Directeur Willem Kalis vertelt over de totstandkoming van het Expertisecentrum Meubel, dat voortkomt uit de SSWM en kenniscentrum SH&M. En over wat het ECM voor de branche kan betekenen. Daarna is het tijd voor Omar Munie, een jonge, getalenteerde ontwerper die wordt gezien als voorbeeld voor veel ondernemers. Hij heeft een originele kijk op de creatieve maakindustrie en het ondernemerschap. Door bedrijfsleven en scholen samen te brengen, heeft hij een bijzonder concept voor zijn bedrijf ontwikkeld. Munie is winnaar van diverse prijzen waaronder ‘Beste ondernemer onder de 25 jaar' en 'Meest innoverende ondernemer 2011'. 

Vervolgens kunnen de aanwezigen kiezen uit drie boeiende en praktische inspiratiesessies, speciaal voor hen samengesteld: ‘Een gezonde kijk op winst & verlies’, door Alex van der Wal van Dexis Arbeid; ‘Slimmer (samen) Werken’, door Etiënne Timmermans van Censor en ‘Leren in de Toekomst’, door Jorick Scheerens, mbo docent mediawijsheid. De middag wordt afgesloten door Kees Zwetsloot, voorzitter bestuur Expertisecentrum Meubel.

Natuurlijk is er ook nog volop gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten onder het genot van een hapje (tapasbuffet) en drankje. 

Plaats van bijeenkomst is De Woonindustrie, Symfonielaan 1 Nieuwegein. Inloop vanaf 14.30 uur, start van het programma om 15.00 uur. De afsluiting is rond 17.20 uur met een netwerkborrel en tapasbuffet. 

Over Expertisecentrum Meubel

Het Expertisecentrum Meubel (ECM) is begin 2015 ontstaan uit de samenvoeging van Stichting Scholing en Werkgelegenheid Meubel (SSWM) en Kenniscentrum SH&M leermiddelen en examinering. Het Expertisecentrum Meubel is nu hét centrum in Nederland voor leren, werken en groeien in de meubel- en interieurbouwbranche. ECM werkt o.a. aan scholing, werkgelegenheid, duurzame inzetbaarheid, vakopleidingen, subsidies en instroombevordering mbo.

Meer informatie over het Expertisecentrum Meubel is te vinden via www.ecmeubel.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid