Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Meubel - Nieuws

Opening Expertisecentrum Meubel

Donderdag 18 juni gaf CNV Vakmensen samen met het bestuur van Expertisecentrum Meubel de “druk op de knop” voor de opening van het ECM.

Met veel plezier kijken we terug op deze ontspannen en inspirerende middag en hopelijk u ook. Het was fijn dat u er was!

De middag in het kort

We lieten u na het welkomstwoord van Willem Kalis en de openingshandeling een filmpje zien waarbij ons nieuwe “gezicht” getoond werd en waarbij ook de gezichten ‘achter’ de organisatie te zien waren. Gastspreker Omar Munie vertelde in een zeer persoonlijk verhaal over zijn succes als ondernemer, zijn opleiding en ambassadeursschap voor het mbo, zijn tegenslagen, zijn Dreamfactory en hoe hij mooie dingen aan de maatschappij wil teruggeven. Het drietal inspiratiesessies deed precies wat de naam aangaf: inspiratie bieden over actuele onderwerpen. Over leren in de toekomst, over Slimmer (samen) Werken en over Een gezonde kijk op winst en verlies op medewerkers in uw organisatie.

Het uitgebreide verslag van de middag, de presentaties, de inspiratiesessies en foto’s van het evenement vindt u op onze website.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid