Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
De vakbond die het verschil maakt
Betrokken en verantwoordelijk voor een maatschappelijke bijdrage
Hout en meubel

Cao Meubelindustrie

Looptijd: 1 januari 2018 tot en met 31 december 2019

Je bent werkzaam bij een meubelfabriek, interieurbouwbedrijf (interieurs van gebouwen, winkels, caravans, schepen) of als maker van scheidingswanden, gymnastiektoestellen, biljarts, graf- en crematiekisten, lijstenmakers en een aantal deurenfabrieken. Op deze bedrijfstak is de cao Meubelindustrie en meubileringsbedrijven, kortweg cao Meubelindustrie, van toepassing.

 

Binnenkort: 'Geldzorgen en de impact op de werkvloer'

Zitten er bij jou ook meer dagen in de maand dan geld in de portemonnee? Met andere woorden; lijkt jouw inkomen minder, doordat alles duurder wordt maar de vaste lasten niet minder?  Dit kan soms voor veel stress zorgen. Het is belangrijk om greep te houden op de financiële situatie. Tijdens de Grip op je knip bijeenkomsten van CNV Geldzorg vertellen we wat jij zelf kunt doen om jouw financiële positie te verstevigen.

Lees meer over CNV Geldzorg binnen de meubelindustrie >

De bijeenkomsten speciaal voor werknemers in de sector Meubel worden binnenkort aangekondigd.
Lees meer >

Downloaden

Je Achterban: online community voor al jouw vragen

Heb je een vraag over jouw werk, de cao of heb je andere vragen rondom werk en inkomen? Sinds kort hebben wij voor alle werknemers in jouw cao Je Achterban. Onze online community waar je 24 uur per dag terecht kunt met je vragen. Je kunt ook input geven over wat jij in je cao wilt hebben of een discussie beginnen!

Ga naar Je Achterban >