Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Houtverwerkende industrie - Nieuws

Onderhandelingen Cao Houtverwerking uitgesteld

Dinsdag 13 november hebben partijen zich wederom gebogen over de cao-teksten. Het doel is om je cao te moderniseren, zodat het een cao wordt die beter te lezen is en waarin de onnodige zaken uit verdwenen zijn.

Werkgevers gaven aan dat zij het niet zien zitten om 20 november 2018 te onderhandelen. Het is namelijk nog niet duidelijk hoe de pensioenpremie eruit komt te zien. CNV Vakmensen heeft hier in toegestemd, daar onderhandelen van twee kanten moet komen. Onderhandelen met geboeide handen heeft geen zin.

Daarom kan ik je meedelen dat de volgende onderhandelingsronde op 5 december 2018 plaats gaat vinden.

Op zich is dit een mooie datum om tot een afspraak te komen. Werkgevers kunnen dan letterlijk voor Sinterklaas spelen en jou als geschenk een mooie cao geven. Ik betwijfel op dit moment of zij dat ook doen. Het kan ook zomaar de roe van de piet worden.

Jeachterban.nl

Graag hoor ik van jou hoe jij in de wedstrijd zit. Berichten uit de sector zijn wisselend. Soms zijn ze goed, soms minder. Echter, in deze tijd moet het toch zo zijn dat jullie een mooie loonsverhoging krijgen, daar jullie dat verdienen.

Laat mij horen wat jij er van vindt. Via de mail heb ik ook al diverse reacties gehad. Maar schroom niet om mij nog van meer munitie te voorzien, zodat wij 5 december echt aan de slag kunnen.

Roel van Dijk
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 53 38 44 73
E: r.vandijk@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid