Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Houthandel - Nieuws

Verkiezing verantwoordingsorgaan: Jouw stem telt

Van 2 mei tot 23 mei 2014 houdt het Pensioenfonds Houthandel een verkiezing voor drie leden voor het nieuwe verantwoordingsorgaan namens pensioengerechtigden.

Ben jij pensioengerechtigd?

Dan kun je meebeslissen wie van de kandidaten er in het verantwoordingsorgaan komen. Dit doe je door jouw stem uit te brengen.

Breng voor 23 mei 2014 jouw stem uit

Je kunt stemmen op drie van de 11 kandidaten die in het verantwoordingsorgaan willen. Je leest meer over de kandidaten en hun motivering in het verkiezingsboekje. Het verantwoordingsorgaan oordeelt over het beleid van het bestuur en draagt het bestuurslid namens de pensioengerechtigde voor. Breng jouw stem uit op www.pensioenfondshouthandel.nl. Om jouw stem uit te brengen heb je een kenmerk nodig, je vindt dit nummer bovenaan in de brief die van jouw pensioenfonds hebt ontvangen. Of breng jouw stem uit via het stembiljet in het verkiezingsboekje (rechts op deze pagina).

Verkiezingsuitslag

Vanaf 2 juni 2014 lees je op www.pensioenfondshouthandel.nl de uitslag van de verkiezingen. Op 1 juli hebben wij een nieuw verantwoordingsorgaan. Het verantwoordingsorgaan van Pensioenfonds Houthandel bestaat dan uit vertegenwoordigers van werkgevers en werknemers én pensioengerechtigden. Zo zijn alle belanghebbenden evenwichtig in ons verantwoordingsorgaan vertegenwoordigd.

Wil je meer weten? Op www.pensioenfondshouthandel.nl  lees je meer over de verkiezingen.

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid