Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Houthandel - Nieuws

Hbo-AD 1 september 2014 van start

De houthandel, bouwmaterialenhandel en technische groothandel hebben in hogeschool Avans een nieuwe partner gevonden voor de Hbo Associate Degree voor de Bouwtoelevering. De opleiding kwam op losseschroeven te staan nadat de Hogeschool Utrecht de samenwerking opzegde.

Voorlichtingsavond

Uit de andere geïnteresseerde hogescholen hebben de betrokken partijen Avans geselecteerd. De deeltijd-hbo-opleiding is bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de bouwtoelevering en nieuwe kennis en inzichten zoeken op het gebied van marketing en verkoop. Op 11 juni 2014 is er een speciale voorlichtingsavond. Inschrijven voor de opleiding kan tot 1 augustus 2014.

Kracht van de opleiding

Deelnemers aan de opleiding ontwikkelen zich tot bekwaam sparringpartner voor hun directie. Tijdens de opleiding werken de studenten aan praktijkgerichte cases. Zij krijgen les van praktijkdocenten die experts in hun vakgebied zijn. De colleges sluiten aan bij de dagelijkse werkzaamheden. De kracht van de opleiding zit in de koppeling tussen theorie, praktijk en actualiteit. Het studieprogramma is overzichtelijk en flexibel. Lees meer informatie over hbo-opleidingen in het algemeen (pdf) >>

Diploma

De opleiding is een tweejarig programma in de bachelor opleiding Commerciële Economie. Het AD-diploma heeft de naam Marketing Management. Dit certificaat geeft toelating tot de laatste twee jaren van de hbo-opleiding Commerciële Economie, die opleidt tot Bachelor of Business Administration.

Download voor informatie de folder (pdf) rechts op deze pagina.
Of neem contact op met Diana Verhage, HOC.
d.verhage@houtopleidingscentrum.nl of 036 - 52 92 060.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid