Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Horeca - Nieuws

Werkgever Kris en Lisanne roept horeacacollega’s op om 14 juni fooi te doneren

Horecaondernemer Rolf van As roept Nederlandse horecaondernemers op om alle fooien van zaterdag 14 juni te doneren aan de Stichting 'Vind Kris en Lisanne'.

Donderdag 12 juni wordt de site www.doneerjefooi.nl gelanceerd waarop restaurant- en café-eigenaren zich kunnen aanmelden. Het rekeningnummer van de stichting is NL92INGB0006527919. 

Van As, eigenaar van het Amersfoortse Café Restaurant in den "Kleinen" Hap, Happerij & Tapperij, Stadscafé In den Grooten Slock en www.ontdekjestad.nl , is initiatiefnemer van de inzamelactie. Kris en Lisanne hebben drie jaar in zijn horecagelegenheden gewerkt.

Van As: 'Nu de overheidshulp uit Panama stopt, kost het veel geld om Kris en Lisanne te zoeken. Omdat ze een lange tijd voor mij hebben gewerkt is dit het minste wat ik voor ze kan doen. Het belangrijkste is dat ze worden gevonden. Ik hoop dat mijn collega's via deze manier willen helpen om de meiden te vinden. 

Geld doneren
Al het geld dat wordt ingezameld komt ten goede aan ,bijvoorbeeld, detectives en flyers om de speurtocht te bespoedigen. Ook heeft de familie een geldbedrag uitgeloofd aan degene die de meisjes vinden. Dit bedrag wordt ook door de stichting betaald. 

Opbrengst benefiet
Van As organiseerde op 3 juni 2014 met ander Amersfoortse ondernemers een benefiet om geld in te zamelen voor de stichting. De dag heeft ongeveer 20.000 euro opgeleverd. Op het benefiet werd onder andere geld in gezameld door middel van een concert en een veiling. Ruim 7.600 euro werd binnengehaald met een veiling. 

Meer informatie over het initiatief is te vinden op
www.amersfoorthelptkrisenlisanne.nl     

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid