Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Horeca - Nieuws

Tweede 'Pimp your Future' in Utrecht

Tachtig studenten van MBO Utrecht doen deze week mee aan ‘Pimp your Future’. De themaweek, georganiseerd door CNV Vakmensen, is bedoeld om de studenten goed voor te bereiden op een stage of baan.

Het gaat om eerste- en tweedejaars studenten van de studierichtingen horeca en toerisme. "We willen de studenten graag bewust maken van zichzelf en van hun ambities”, zegt projectmedewerker Jurian Mast van CNV Vakmensen. “We geven hen praktische handvatten voor als ze straks gaan solliciteren. Hoe onderscheid je jezelf op social media, hoe presenteer je je bij een werkgever? Wat verwacht je zelf en wat verwacht je werkgever van je?”

Positief

De themaweek volgt op het succes van vorig jaar. Toen deden bijna 200 techniek-studenten van MBO Utrecht mee aan Pimp your Future. De reacties na afloop waren erg positief.

Pitch

De studenten volgen workshops, krijgen een presentie van werkgevers, horen ervaringen van oud-studenten en werken aan een pitch, waarin ze zichzelf kort presenteren. Donderdag is er een ‘Grande Finale’, waarin de beste pitches worden gekozen.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid