Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Horeca - Nieuws

Onderhandelingen cao Recreatie van start

Afgelopen week is het overleg over jouw arbeidsvoorwaarden gestart. De huidige cao voor de verblijfsrecreatie loopt af op 31 december 2018.

Wij zijn dus vroeg begonnen met onderhandelen. Een belangrijk voorstel is een reële koopkracht verbetering voor werknemers binnen de branche. Het gaat immers goed met de sector. De markt heeft een top seizoen achter de rug, groeit en het aantal (buitenlandse) toeristen neemt toe. In de bijlage kunnen jullie de voorstellenbrief van CNV Vakmensen vinden ook vind je daar de voorstellen van de werkgevers.

Eerste overleg
Het eerste overleg bestond vooral uit het toelichten van de verschillende voorstellen. Inhoudelijk zijn er nog geen echte stappen gezet. De kop van de onderhandelingen is er in ieder geval wel af. Wordt vervolgd. Wij houden je op de hoogte. De volgende ronde staat gepland op dinsdag 23 oktober 2018. Heb je nog verdere vragen over de cao-onderhandelingen aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Vragen, problemen of misstanden? Wij staan voor je klaar!
Heb je vragen over je cao? Zijn er bij jou op de werkvloer problemen op het gebied van arbeidsvoorwaarden of arbeidsomstandigheden? De cao wordt niet goed nageleefd? De werkdruk is te hoog? De veiligheid staat onder druk? Medewerkers worden onrechtvaardig behandeld? Meld het ons! CNV Vakmensen kan dan samen met jou bekijken hoe we de situatie bij jou op de werkvloer kunnen verbeteren en je werkplezier vergroten.

Job Marskamp
onderhandelaar CNV Vakmensen
M: 06 23 90 98 65
E: j.marskamp@cnvvakmensen.nl


Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid