Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Horeca - Nieuws

2e onderhandelingsronde cao Verblijfsrecreatie

Afgelopen week was het 2e overleg in het kader van de onderhandelingen voor een nieuwe cao voor de Verblijfsrecreatie.

We hadden graag willen melden dat we al inhoudelijk met elkaar hebben onderhandeld, echter dat is nog steeds niet het geval geweest. Werkgevers zijn tot nu toe erg star in hun opstelling. Voor de volgende ronde hebben we afgesproken welke onderwerpen we eerst bespreken zodat we toch inhoudelijke stappen kunnen zetten.

Nog geen loonbod

Werkgevers hebben nog geen loonbod gedaan. Uiteraard vinden we dat erg jammer! We zijn van mening dat werknemers binnen de branche een reële koopkrachtverbetering dienen te krijgen, zeker na zo’n goed seizoen wat mede te danken is aan de grote inzet van werknemers. Werkgevers geven aan pas een loonbod te willen doen als er meer duidelijkheid met betrekking tot de andere voorstellen is. De volgende ronde staat gepland op 13 november. Heb je nog verdere vragen over de cao-onderhandelingen? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Vragen, problemen of misstanden? Wij staan voor je klaar!

Heb je vragen over je cao? Zijn er bij jou op de werkvloer problemen op het gebied van arbeidsvoorwaarden of arbeidsomstandigheden? De cao wordt niet goed nageleefd? De werkdruk is te hoog? De veiligheid staat onder druk? Medewerkers worden onrechtvaardig behandeld? Meld het ons! CNV Vakmensen kan dan samen met jou bekijken hoe we de situatie bij jou op de werkvloer kunnen verbeteren en je werkplezier vergroten.

Job Marskamp
Bestuurder
M: 06- 23909865
E: j.marskamp@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid