Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Horeca - Nieuws

Meld je aan voor de HorecaTop

Beloning, flexibele arbeidscontracten, scholing en vakopleiding zijn onderwerpen waar werkgevers en werknemers al decennia lang afspraken over maken.

De omstandigheden zijn veranderd en de arbeidsverhoudingen zijn onder druk komen te staan. Dat maakt en gezamenlijke aanpak van deze thema's een stuk minder vanzelfsprekend. De dialoog tussen werknemers en werkgevers vraagt om een nieuwe innovatieve aanpak. 

Moderne arbeidsverhoudingen

Tijdens de HorecaTop op donderdag 13 februari 2014 kunnen werknemers en werkgevers werkzaam in de sector van gedachten wisselen over moderne en eigentijdse arbeidsverhoudingen in de horeca. Belangrijkste vraag hierbij is: doen we het samen of is het ieder voor zich? De HorecaTop staat onder leiding van dagvoorzitter Inge Diepman en heeft sprekers als AWVN-directeur Harry van de Kraats en dialoogexpert Cristel van de Ven. Aan het eind van de Horecatop worden de belangrijkste conclusies gepresenteerd in de vorm van een manifest voor de horecabranche.

Aanmelden

Wil je meepraten over de toekomst van de horeca? Meld je dan hier aan voor de HorecaTop op 13 februari 2014 in Maarssen.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid