Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Contractcatering - Nieuws

Verkiezing voor het bestuur van Pensioenfonds Horeca & Catering

Donderdag 1 mei 2014 is het zover! Dan start de eerste verkiezing voor de vertegenwoordiger van gepensioneerden voor het bestuur van Pensioenfonds Horeca & Catering. FNV Horeca, FNV Catering en CNV Vakmensen hebben gezamenlijk Loek Schmidt kandidaat voor deze functie gesteld. Volgens onze gegevens ben jij (toekomstig) gepensioneerde, vandaar deze brief.

Wie is Loek Schmidt?

Loek is een enthousiast en gemotiveerd persoon, met veel pensioenkennis- en bestuurservaring. De pensioenkennis heeft hij opgedaan als toezichthouder op pensioenfondsen bij De Nederlandsche Bank waar hij bijna 10 jaar heeft gewerkt. Hierdoor weet hij ook goed hoe een pensioenfonds bestuurd moet worden. Daarnaast heeft Loek zich internationaal voor FNV en CNV ingezet.

Behoud van koopkracht en een zekerder pensioen

Voor jou als gepensioneerde zijn koopkracht en zekerheid van jouw pensioen belangrijk. Loek wil zijn kennis en jarenlange ervaring met pensioenfondsen voor u als gepensioneerde in de horeca en catering inzetten. Zodat Pensioenfonds Horeca & Catering ook in de toekomst één van de goedkoopste pensioenfondsen blijft. Lage kosten dragen bij aan het behoud van koopkracht en een zekerder pensioen. Stem je op Loek, dan stem je voor een frisse en deskundige blik op jouw pensioen!

Loek Schmidt (53 jaar) aan het woord:

“Ik ben getrouwd met Hilde Honderd en vader van Guido van 22 jaar. In mijn vrije tijd badminton, schaak en wandel ik graag. Naast mijn pensioenwerkzaamheden ben ik actief in de lokale politiek. Mijn sterke punten: vasthoudend, consequent, betrouwbaar, stressbestendig, initiatiefrijk en samenwerking. Als vertegenwoordiger van gepensioneerden ga ik onderdeel uitmaken van het pensioenteam. Samen staan wij voor de belangen van alle gepensioneerden, werknemers, voormalige werknemers en andere belanghebbenden. Ik vind de koopkracht en zekerheid van jouw pensioen belangrijk, waarbij je pensioen centraal staat. Wij zijn er voor je!”


v.l.n.r. Marco van Straten, Frank Jansen, Eiko de Vries en Loek Schmidt

Pensioenteam namens werknemers, voormalig werknemers en gepensioneerden

Als Loek Schmidt wordt gekozen, dan bestaat het pensioenteam uit:

  • Eiko de Vries (namens FNV Horeca en FNV Catering)
  • Frank Jansen (namens FNV Horeca en FNV Catering)
  • Marco van Straten (namens CNV Vakmensen)        
  • Loek Schmidt (namens FNV Horeca, FNV Catering en CNV Vakmensen)


Stem ook!

Ontvang je pensioen van Pensioenfonds Horeca & Catering, dan mag je stemmen. Je mag ook stemmen, als het pensioenfonds heeft bevestigd wanneer je pensioen ingaat. De verkiezingsperiode loopt van 1 tot en met 15 mei 2014. Heeft u van Pensioenfonds Horeca & Catering geen stembiljet ontvangen of heb je vragen over de verkiezingen, dan kun je contact opnemen met het Voorlichtings- en Informatiecentrum via 0900 – 239 10 00 (€ 0,50/min).

Mijn advies: maak gebruik van jouw stemrecht, stem voor een frisse en deskundige blik op jow pensioen, iemand die zich inzet voor de koopkracht en zekerheid van je pensioen. Stem op Loek Schmidt!

Heino Smedes Bestuurder Horeca en Catering

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid