Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Havens - Nieuws

Stemming tekst talentenpool APMTR

We hebben van APMTR een cao-tekst voorgelegd gekregen van een regeling die al in werking is en voor een beperkte groep leden van toepassing. Toch willen we zoals het hoort de regeling in stemming brengen zodat we de regeling formeel kunnen maken.

De tekst van de regeling: 

Toeslag talentenpool OPS
Met ingang van 1 oktober 2015 ontvangt een werknemer, die opgenomen is in de talentenpool van de afdeling Operations, een vergoeding van €49,88 bruto per maand. De vergoeding zal worden verstrekt als de werkgever aan werknemer schriftelijk aangeeft dat hij opgenomen is in de talentenpool en kan worden ingezet als waarnemend Foreman OPS. Werkgever kan deze vergoeding, met inachtneming van een termijn van 2 maanden, beëindigen als werknemer niet langer deel uit maakt van de talentenpool. Dit ter beoordeling van werkgever.

Stemming
De stemming gaat via ons automatische stemsysteem, makkelijk en snel! Breng hier jouw digitale stem uit. Dit kan tot uiterlijk maandag 8 mei 2017. Ontvang je deze nieuwsbrief per post, dan kun alsnog digitaal stemmen via https://www.cnvvakmensen.nl/caos/havens/cao-apmt-rotterdam. Op deze pagina kun je de link naar het stemformulier aanklikken in de nieuwsbrief.

Lukt dit niet, stuur dan het bijgevoegde stemformulier voor maandag 8 mei retour naar: secretariaatcollectief@cnvvakmensen.nl of per post naar CNV Vakmensen, t.a.v. Secretariaat Collectief, Postbus 2525, 3500 GM Utrecht.

 

Albert van Damme
Bestuurder
E.: a.vandamme@cnvvakmensen.nl
M.: 06 51 60 19 83
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid