Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Verenigde Bootlieden - Nieuws

Uitnodiging CNV ledenraadpleging VB Terneuzen

Op 31 mei aanstaande expireert jullie cao “Verenigde Bootlieden B.V.”. Reden genoeg om met elkaar weer eens het net op te halen en bij te praten over hoe het vergaat en welke wensen er wel of niet leven.

Op 14 januari jongstleden heeft de CNV onderhandelingsdelegatie overleg gehad met jullie directie. Over en weer hebben wij elkaar bijgepraat over wat we zien, ervaren en wensen op het gebied van werk en inkomen.

De Verenigde Bootlieden wacht een mooie tijd. De nieuwe sluis is in aanbouw en er is goede hoop dat dit leidt tot meer scheepsbewegingen op het kanaal van Gent naar Terneuzen en dus meer werk voor jullie en de organisatie. Wat ons betreft gaan we dan ook aan tafel om de cao weer voor een bepaalde tijd, met een aantal wijzigingen, te verlengen. Dit zodat jullie gefaciliteerd zijn van een goede cao zodra de het werk verder toeneemt. 

Op de volgende data treed ik graag in overleg met jullie om bovenstaande te bespreken. O.b.v. de uitkomsten van deze besprekingen zal ik de voorstellen van de CNV’ers werkzaam bij de Verenigde Bootlieden aan jullie werkgever kenbaar maken.  Graag ontmoet ik jullie op 5 maart 2020 om 10.00 uur of op 12 maart 2020 om 13.30 uur. De bijeenkomst zal plaatsvinden in het kantoor van Juliska en zal naar verwachting een uurtje in beslag nemen. 

Mede namens Tim Eerkes en Ronald Meyer,
met vriendelijke groet, 

Tjeerd Orie
Bestuurder CNV Vakmensen
T. 06-20489475
M. t.orie@cnvvakmensen.nl 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid