Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Verenigde Bootlieden - Nieuws

Overleg over jouw cao

Op 31 mei aanstaande expireert jullie cao “Verenigde Bootlieden b.v.”. Het CNV heeft de cao opgezegd en jullie werkgever laten weten graag in overleg te gaan om de cao, gewijzigd, te verlengen.

Hoe deze wijzigingen eruit zien hangt af van jullie wensen. Zijn er zaken die aangepast moeten worden, die worden gemist of op een hoger niveau getild moeten worden? Jullie werkgever heeft ook een aantal wensen. Deze heeft zij in een gesprek aan Ronald en mij toegelicht.

Op de volgende data treed ik graag in overleg met jullie om bovenstaande te bespreken. O.b.v. de uitkomsten van deze besprekingen zal ik de voorstellen van de CNV’ers werkzaam bij de Verenigde Bootlieden aan jullie werkgever kenbaar maken. 

Graag ontmoet ik jullie op 8 of op 15 juni om 10.00 uur. De bijeenkomst zal plaatsvinden in de vergaderruimte op Scheldekade 56a en zal naar verwachting een uurtje in beslag nemen. 

En dan nog het volgende. Ronald is al jaren kader- en delegatielid bij zaken op het gebied van werk en inkomen bij jullie bedrijf. Als belangenbehartiger en onderhandelaar hecht ik er waarde aan als er naast Ronald een tweede collega de CNV-delegatie komt versterken! Wij verzoeken jullie na te denken wie dit het beste zou kunnen zijn? Ben jij dit, neem dan contact op met Ronald of ondergetekende.

Met vriendelijke groet,

Tjeerd Orie
Bestuurder CNV Vakmensen
T. 06-20489475
M. t.orie@cnvvakmensen.nlOp de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid