Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Verbrugge Terminals - Nieuws

Nieuwe poging onderhandelingen Verbrugge Terminals B.V.

Verbrugge Terminals B.V. heeft op 8 mei een voorstel onderhandelingsresultaat aan de betrokken bonden gestuurd. Dit aanbod van Verbrugge is voor CNV Vakmensen een mogelijke basis om tot een onderhandelingsresultaat te komen.

Een mogelijk resultaat dat aan onze leden wordt voorgelegd. Het aanbod van Verbrugge Terminals B.V. vind je rechts op deze pagina onder 'Downloads'. Als CNV Vakmensen hebben wij een tegenvoorstel geformuleerd. Ook dit vind je onder 'Downloads'.

Ledenvergadering

Dit tegenvoorstel is geen gezamenlijk voorstel van de vakbonden. FNV heeft haar eigen reactie gegeven, die op onderdelen afwijkt van die van CNV Vakmensen. We bespreken het voorstel met alle cao-partijen op 16 mei. Daarna willen wij jullie graag uitnodigen voor een ledenvergadering. Deze vind plaats op:

Datum: dinsdag 23 mei 2017
Tijdstip: 10.00 uur en 19.00 uur
Locatie: Amadore Hotel Restaurant Arneville te Middelburg (Buitenruststraat 22, 4337 EH)

Mogelijk ¾ actievergadering 

De ledenraadplegingen kunnen worden omgezet worden in een statutaire ¾ actievergadering. Of dit nodig is en zal gebeuren hangt af van de onderhandelingen op 16 mei 2017 en de situatie tijdens de ledenvergadering. In een statutaire ¾ vergadering stemt ieder lid persoonlijk en schriftelijk. Je moet dus aanwezig zijn om te mogen stemmen. 

Als minimaal 75% van de aanwezige leden voor mogelijke (diverse vormen) van acties stemmen kan er een ultimatum gesteld worden als in de volgende onderhandelingsronde geen positief onderhandelingsresultaat komt. 

Jouw aanwezigheid tijdens de onderstaande ledenvergaderingen is dus van groot belang. Wegblijven is ook een keuze, maar dan laat je zelf het moment verlopen op meestemmen, meedenken en meebeslissen. Vooraf vragen/opmerkingen? E-mail gerust a.vandamme@cnvvakmensen.nl of f.toufik@cnvvakmensen.nl.

Jouw collega nog geen lid? Maak hem of haar lid, neem hem/haar mee naar de ledenvergadering, dan kan hij/zij meestemmen, meedenken, meepraten!

Fadua Toufik
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 10 20 85 90
E: f.toufik@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid