Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Hapag-Lloyd - Nieuws

Uitnodiging ledenvergadering Hapag-Lloyd cao 2019

De cao loopt af eind dit jaar en dat betekent nieuwe ronde, nieuwe kansen om arbeidsvoorwaarden te wijzigen, verbeteren of te accepteren voor het komende jaar. Kom jij ook mee praten voordat de onderhandelingen van start gaan?

Cao-onderhandelingen van start
Een cao komt niet zomaar tot stand. De cao-partijen gaan in gesprek over verschillende relevante onderwerpen, die vanuit onze leden komen. Op 18 december 2018 gaan de onderhandelingen voor een nieuwe cao van start. De huidige cao loopt namelijk af op 31 december 2018.

Een belangrijk onderwerp dat nog op de agenda staat na de vorige onderhandelingen is de periodieken die per 1 januari 2019 worden afgeschaft en hoe nu verder. Op de komende ledenvergadering wordt ook hier bij stil gestaan.

Wat is jouw input voor de nieuwe cao?
Lid zijn van CNV Vakmensen betekent dat je staat voor een arbeidsvoorwaardenpakket dat voor iedereen is, je ontwikkeling belangrijk vindt en jouw inbreng wilt geven. Het is tenslotte jouw cao.

Om de cao-onderhandelingen in te kunnen gaan als bestuurder CNV Vakmensen vraag ik je om input te leveren voor de voorstellenbrief. Wat vind jij wenselijk voor in de nieuwe cao? Of ben je al tevreden met wat er in de cao is opgenomen? Wat zou je anders willen zien

Om te komen tot de voorstellen wil ik je uitnodigen voor een ledenvergadering welke met de FNV wordt gehouden. Deze vergadering vindt plaats op de gebruikelijke locatie bij Hapag-Lloyd:

Datum: 29 november 2018
Tijd:
9.30 uur
Waar: 1e verdieping

Kun je er onverhoopt niet bij zijn, dan wil ik je vragen om per e-mail je voorstellen in te dienen bij mij via f.toufik@cnvvakmensen.nl

Graag tot de 29e!

Fadua Toufik
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 10 20 85 90
E: f.toufik@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid