Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Hapag-Lloyd - Nieuws

Uitnodiging ledenvergadering Hapag-cao

Inmiddels is de fusie tussen Hapag Lloyd en CSAV een feit. De cao loopt tot en met 2015. Dat betekent dat er later dit jaar gepraat zal worden over vernieuwing van de cao.

Maandag 1 juni hebben wij een goed gesprek gehad met Erika Priebee en Tom Demolder. De bedoeling van zowel Hapag Lloyd als van ons is te komen tot één cao voor alle medewerkers van Hapag Lloyd, inclusief de ex-CSAV mensen. In dit gesprek hebben wij het arbeidsvoorwaardenreglement dat voor CSAV geldt opgevraagd. Hierdoor kunnen wij de verschillen met de Hapag-cao achterhalen en met elkaar bedenken hoe we hiermee om willen gaan. De nieuwe cao zal namelijk ook moeten aansluiten op de arbeidsvoorwaardenregeling, die bij CSAV van kracht was en die voor deze medewerkers nog steeds van kracht is.

Omdat wij in september/oktober met Hapag Lloyd gaan praten over het opzetten van deze arbeidsvoorwaardenregelingen, willen wij voorafgaand hieraan eerst nog met jullie in gesprek gaan. Wij nodigen jullie daarom uit voor onze ledenvergadering (samen met FNV Havens):

Wanneer: donderdag 2 juli 2015
Aanvang: 12:30 uur
Locatie: bij jullie op kantoor

In deze ledenvergadering willen wij alvast een eerste peiling houden van hoe jullie de fusie tot nu toe hebben ervaren. Daarnaast willen wij het inhoudelijk met jullie hebben over eventuele belemmeringen, die jullie zien wanneer wij gaan praten over één cao. In deze vergadering zal ook de nieuwe vakbondsbestuurder van FNV Havens Asmae Hajjari zich voorstellen.

Wij zien jullie graag op de ledenvergadering.

Tjeerd Orie
Bestuurder CNV Vakmensen

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid