Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Hapag-Lloyd - Nieuws

‘Nieuwe’ CNV Bestuurder Rotterdamse Rederijen

De afgelopen twee jaar heeft collega Fadua Toufik de belangen van werknemers werkzaam bij Thyssenkrupp Veerhaven, Cosco Container Lines en Hapag Lloyd mogen behartigen. Door een herverdeling van dossiers in de haven krijg jij een nieuwe belangenbehartiger.

Intern bij CNV zijn wij bezig met herverdeling van dossiers in de havens. Dit is gelegen in pensionering van een collega en een herstructurering van onze werkorganisatie. Zodoende is Fadua gevraagd de belangenbehartiging op te nemen in aantal bedrijven in het Rotterdamse Havengebied. Deze stap is logisch, aangezien zij reeds in de Rotterdamse havens actief is.

Dit heeft tot gevolg dat zij ook een gedeelte van haar portefeuille moet afstaan aan een nieuwe collega. De werving van deze collega is op dit moment ingezet. Met ingang van heden zal Fadua daarom niet meer jouw aangewezen belangenbehartiger zijn namens CNV Vakmensen.

Oude bekende
Ondergetekende, Tjeerd Orie, zal vanaf heden de vakbondszaken in jouw organisatie weer op zich nemen. Zodra de nieuwe collega's zijn of haar werkzaamheden gaat aanvangen bij CNV Vakmensen zal ik hem of haar introduceren en inwerken in de belangenbehartiging in jouw bedrijf. Zo doende houden we onze collectieve belangenbehartiging binnen jouw bedrijf op het gewenste niveau.

Collega Fadua Toufik heeft inmiddels de lopende dossiers netjes overgedragen en mij bijgepraat over de ontwikkelingen in de voorbije twee jaar.

Mochten er zich dus vragen, nieuwe ontwikkelingen of kwesties voordoen dan help ik jou en jouw collega's graag!

Met vriendelijke groet,

Tjeerd Orie
Bestuurder CNV Vakmensen
M. +31620489475

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid