Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao ECT - Nieuws

ECT update

Het is alweer enige tijd geleden dat we wat hebben laten horen. De cao-onderhandelingen zijn achter de rug en de leden hebben zich uiteindelijk uitgesproken voor het cao resultaat.

Jouw cao

Inmiddels heeft ECT op basis van het resultaat nieuwe cao-teksten aan ons voorgelegd en deze hebben wij inmiddels met de kaderleden besproken. Aan ECT hebben wij onze reactie gegeven. Er volgt mogelijk over de voorgestelde teksten en onze reactie nog overleg. Zodra dat overleg is afgerond kan het nieuwe cao-boekje gemaakt worden. (Overigens wachten we ook op de collega vakbond tot deze een nieuw VAB heeft zodat ook FNV kan reageren).

Tot die tijd kan je natuurlijk met de oude cao en het onderhandelingsresultaat kijken naar de afspraken als je deze nodig hebt.

Mijn CNV

Als lid van CNV Vakmensen willen wij je vragen om je gegevens, naam, adres, e-mailadres en (mobiele) telefoonnummer te checken en waar nodig aan te passen of aan te vullen in Mijn CNV! Je helpt ons hiermee maar zeker ook jezelf zodat we je altijd snel kunnen informeren als dat nodig is.

Nieuwe kaderleden?

Het is altijd prettig voor jezelf, ons en jouw collega’s als we met wat meer mensen ons vakbondswerk kunnen doen. Zeker nu volgend jaar de evaluatie van het werkzekerheidsakkoord er is, we snel alweer in 2020 zijn en de cao-onderhandelingen weer moeten gaan voorbereiden. Ook bij de uitvoering van de huidige cao en de werkgroepen (zoals Duurzame Inzetbaarheid en TOD) is een aantal extra kaderleden erg welkom!

Interesse? Meld je aan!

Dan gaan we spoedig in gesprek. Dank mede namens de huidige kaderleden: René Breestraat, Ed Klepper en Rob Janning.

RISI (Rotterdams Initiatief Sociale Innovatie)

Drie partijen (CNV Vakmensen, Havenbedrijf Rotterdam en Deltalinqs) zijn met elkaar in gesprek gekomen om middels “Sociale Innovatie” een samenwerking tot stand te brengen tussen werknemers en bedrijven in diverse sectoren in het Haven Industrieel Complex. We willen met werknemers en werkgevers het gesprek aangaan over de arbeidsmarkt, de baan van nu en de toekomst en hoe we kunnen ontwikkelen en elkaar versterken.

Begin juni is de aftrap; daarna hoor je er meer van. Wij hopen dat je je aansluit en meedoet!

Vragen

Mocht je vragen hebben/ iets wat je vindt dat de vakbond voor jou kan betekenen: laat het ons altijd weten!

Albert van Damme
Bestuurder CNV Vakmensen, sector CNV Havens
M: 06 51 60 19 83
E: a.vandamme@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid