Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

CNV leden Vopak, Koole, EBS, APMT MVII, EMO, APMTR

FNV Havens houdt een AOW manifestatie op 13 december om 11.55 uur op de locatie Maasvlakte nabij de ECT en APMTR terminal (de zogeheten 66 minuten actie) om te strijden voor het bevriezen van de AOW leeftijd en liever nog het terugdraaien van de verhoging van de AOW leeftijd.

Op 21 november hoorden wij dat het landelijk pensioenoverleg is geklapt. Veel leden hebben mij afgelopen dagen benaderd via e-mail, WhatsApp, telefonisch en mij aangesproken in ledenvergaderingen en gevraagd wat te doen na het klappen van het overleg en op 13 december tijdens de AOW manifestatie van FNV Havens. Met betrekking tot het klappen van het overleg is er intern binnen CNV Vakmensen overleg en daar komt nadere informatie over.

Met betrekking tot de manifestatie: er is geen sprake van een gezamenlijke manifestatie. Maar wij staan wel achter deze manifestatie. Wat CNV Vakmensen, sector Havens bij Vopak, Koole, EBS, APMT MVII, EMO en APMTR betreft doen ook jullie, onze leden, mee aan de manifestatie als je in de gelegenheid bent!

In diverse cao’s hebben wij afgesproken of spreken wij af dat werkgevers zich publiekelijk zullen uitspreken tegen een verdere verhoging van de AOW leeftijd. Daarom verwachten wij ook medewerking om naar de manifestatie te gaan.

Kort en goed, doe mee, ga naar de manifestatie, het is voor een goede zaak!

Voor vragen en of opmerkingen kan je contact met mij opnemen.

Albert van Damme
Bestuurder
M: 06-51601983
E: a.vandamme@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid