Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Reorganisatie bij Fabory

CNV Vakmensen heeft een brief ontvangen waarin collectief ontslag bij Fabory is aangekondigd. Er van uitgaande dat je bent geïnformeerd door uw werkgever krijg je deze nieuwsbrief. CNV Vakmensen hoopt namelijk niet hiermee de brenger van het slechte nieuws te zijn.

Onlangs hebben wij een brief gekregen waarin jouw werkgever meldt dat er de komende periode sprake zal zijn van collectief ontslag. In het kader van WMCO (Wet melding collectief ontslag) moeten werkgevers een ontslag vanaf 20 medewerkers doorgeven aan vakbonden. Tegelijkertijd zijn we uitgenodigd voor een overleg om over de gevolgen te praten, een sociale regeling te bespreken. Dit overleg staat gepland voor 20 oktober.

CNV Vakmensen heeft besloten niet in te gaan op de uitnodiging, omdat we van mening zijn dat de belangen van onze leden bij Fabory beter op individueel niveau kunnen behartigen. Uitgangspunt bij de regeling is wet- en regelgeving.

Mocht je door de reorganisatie getroffen worden dan kun je voor juridische bijstand, contact opnemen met CNV info, mailadres  info@cnvvakmensen.nl of telefonisch 030-7511007.

Heeft u vragen over de inhoud van deze nieuwsbrief stuur dan een mail naar Kitty Huntjens; k.huntjens@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid