Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Doe mee aan de enquête. Het gaat om jouw werk!

Je hebt het vast wel gemerkt: er verandert veel in de Technische Groothandel. Dit heeft misschien ook gevolgen voor jou. Je kan helpen ervoor te zorgen dat de Technische Groothandel een fijne sector is en blijft om in te werken.

Jouw mening telt
In de cao Technische Groothandel is afgesproken dat cao-partijen een strategisch onderzoek doen naar de toekomst van de sector. CNV Vakmensen nodigt je van harte uit om mee te doen aan het onderzoek. Daarmee helpt je mee aan een prettige werkomgeving voor jou en jouw collega’s. In deze brief lees je meer over het onderzoek.

De privacy is gewaarborgd
Wij hopen dat je tijd vrijmaakt voor het invullen van de vragenlijst. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoeksbureau De Beleidsonderzoekers in samenwerking met SEO Economisch Onderzoek.

Hoe doe je mee?
Je doet mee door een vragenlijst in te vullen op de computer of tablet. In de vragenlijst staan onder andere vragen over uw werksituatie en hoe je die ervaart. Je kan de vragenlijst invullen door te klikken op deze link. Wilt je wel de vragenlijst invullen vóór 17 november aanstaande?!

Meer weten?
Meer informatie over dit onderzoek? Zoek dan contact met de helpdesk van de onderzoeksbureaus via tg@beleidsonderzoekers-data.nl

En wil je meer weten over de activiteiten van CNV Vakmensen, neem dan contact op met Arie Kasper, bestuurder/onderhandelaar in deze sector. Bel of mail mij dan. Alvast hartelijk bedankt voor de medewerking.

Arie Kasper,
bestuurder CNV Vakmensen

E a.kasper@cnvvakmensen.nl 
M 06 1320 8402

 

 

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid