Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Wat wil jij in 2019?

Dit najaar starten we met de werkgevers in de Groothandel Groenten en Fruit onderhandelingen voor een nieuwe cao. De huidige cao loopt af op 31 december a.s.We willen graag dat jij ons vertelt welke onderwerpen voor jou belangrijk zijn en welke in die onderhandelingen aan de orde moeten komen.

Voortgang afspraken bestaande cao

We hebben de afgelopen periode niet stilgezeten. Zo is er in een brede samenstelling van werkgevers, (afgevaardigden van) vakbonden en werknemers onder meer gesproken over de functiebeschrijvingen, welke gevolgen dat kan krijgen als er veel verandert, enz. Dat is een langdurig traject en de werkgroep is nog niet klaar. Daar hebben we dus mee rekening te houden in nieuwe cao-afspraken. Maar er is natuurlijk veel meer waarmee we rekening willen houden.

Wat vinden wij belangrijk?

CNV Vakmensen vindt het belangrijk dat iedereen profiteert van de bloeiende economie en dat daar het inkomen naar is. Een eerlijke en rechtvaardige positie van werkenden en mensen die op zoek zijn naar werk. Dat de cao goed wordt nageleefd, meer mensen voor een vaste baan in aanmerking komen, de roosters binnen de vastgestelde afspraken van de cao worden opgesteld, arbeidsomstandigheden worden geoptimaliseerd enz enz.

Wat wil jij?

Er zijn genoeg onderwerpen om aandacht voor te vragen, maar wat wil jij? Het zijn jóuw arbeidsvoorwaarden!
Wat mis je in deze cao, wat zou gewijzigd moeten worden of kan er iets weg?

Je kan ons laten weten welke onderwerpen voor jou van belang zijn. Dat kan door een mail te sturen aan Arie Kasper, jouw onderhandelaar in deze sector. Het emailadres staat hieronder. Doe dat voor 18 oktober a.s.

Vragen?

Voor vragen of om iets op te merken kan je ons bereiken op telefoonnummer 030- 7511007 of stuur een mail naar a.kasper@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid