Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Onderhandelingen Cao Eierengroothandel van start

Afgelopen week is het overleg over jouw arbeidsvoorwaarden gestart. De huidige Cao Groothandel in Eieren en Eiproducten loopt af op 31 december 2018. Een belangrijk voorstel is een reële koopkrachtverbetering voor werknemers binnen de branche. De afgelopen jaren is dit immers mager geweest.

Eerste overleg
Het eerste overleg bestond vooral uit het toelichten van de verschillende voorstellen. Inhoudelijk zijn er nog geen echte stappen gezet, wel was er sprake van constructief overleg. De kop van de onderhandelingen is er in ieder geval af. Wordt vervolgd.
De volgende ronde staat gepland op 30 oktober. Heb je vragen over de cao-onderhandelingen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Vragen, problemen of misstanden? Wij staan voor je klaar!
Heb je vragen over deze cao? Zijn er bij jou op de werkvloer problemen op het gebied van arbeidsvoorwaarden of arbeidsomstandigheden? Of wordt de cao niet goed nageleefd? Is de werkdruk te hoog? Staat de veiligheid onder druk? Worden medewerkers onrechtvaardig behandeld? Meld het ons!
CNV Vakmensen kan dan samen met jou bekijken hoe we de situatie bij jou op de werkvloer kunnen verbeteren en je werkplezier vergroten.

Job Marskamp
bestuurder CNV Vakmensen

E j.marskamp@cnvvakmensen.nl
M 06 - 2390 9865Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid