Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Cao Groothandel in eieren en eierproducten

Komend najaar gaat CNV Vakmensen weer namens jou onderhandelen over je arbeidsvoorwaarden. Dat kunnen we alleen goed doen als we weten wat jij belangrijk vindt. Vul de enquête in en praat mee!

De huidige cao voor de Groothandel in eieren en eierproducten loopt af op 31 december 2018. Dat betekent dat er weer nieuwe afspraken gemaakt moeten worden over je loon, werktijden, opleidingsmogelijkheden en andere zaken die voor jou van belang zijn.

Wat vind jij belangrijk?
Om op een goede manier te kunnen onderhandelen over de cao is het belangrijk dat wij weten wat jij belangrijk vindt. Op die manier kunnen wij afspraken voor je maken die aansluiten op de wensen en behoeften van jou en je collega’s. Vul dus de enquête in voor 5 oktober. Op basis van de uitkomsten van de enquête zal CNV Vakmensen voorstellen schrijven die wij indienen bij de onderhandelingen over de cao. Al je collega’s mogen meedoen aan de enquête. Ook als ze geen lid zijn van CNV Vakmensen. Verspreid hem dus onder je collega’s.

Meepraten en meebeslissen
Wil je meer dan alleen een enquête invullen? Ben je geïnteresseerd om mee te praten, direct betrokken te zijn bij de onderhandelingen en mij als onderhandelaar te voeden met ideeën en informatie? Laat het mij weten dan neem ik contact met je op.

Vragen, problemen of misstanden? Wij staan voor je klaar!
Heb je vragen over je cao? Zijn er bij jou op de werkvloer problemen op het gebied van arbeidsvoorwaarden of arbeidsomstandigheden? De cao wordt niet goed nageleefd? De werkdruk is te hoog? De veiligheid staat onder druk? Medewerkers worden onrechtvaardig behandeld? Meld het ons! CNV Vakmensen kan dan samen met jou bekijken hoe we de situatie bij jou op de werkvloer kunnen verbeteren en je werkplezier vergroten.

Klik hier voor het invullen van de enquête.

Job Marskamp
Bestuurder
M: 06-23909865
E: j.marskamp@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid