Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Sluiting DC Kapelle en DC Putten Emte

Sluiting DC Kapelle en DC Putten na overname door Jumbo/Coöp (Bidco) slecht nieuws. Via de media heeft CNV Vakmensen vernomen dat beide dc’s op vrij korte termijn gesloten worden. Een triest bericht voor de medewerkers.

CNV Vakmensen gaat er vanuit dat jullie geïnformeerd zijn door de werkgever over de plannen en de gevolgen voor je als medewerker. Waarschijnlijk heb je allemaal vragen, vragen over wat dit voor jou betekent, vragen over hoe nu verder? 
Vragen waar CNV Vakmensen mogelijk een antwoord op kan geven. Mijn voorstel is dan ook dat er een bijeenkomst gepland wordt, waarbij medewerkers (leden en niet-leden) de kans krijgen om de vragen die er zijn, te stellen. De insteek is dan een bijeenkomst in Kapelle en een in Putten. 

Echter, dan moet daar wel behoefte aan zijn. Wat vind jij van dit idee. Heb jij behoefte aan een bijeenkomst? En je collega? Vraag hem of haar ook naar zijn mening en laat mij weten of er voor jullie een bijeenkomst kan worden gepland. 

Tijdstip en locatie wordt bekend gemaakt op het moment dat duidelijk is dat er voldoende animo is. Je kunt vanzelfsprekend altijd de vragen die je hebt ook aan mij, Kitty Huntjens, stellen. Ik ben vanuit CNV als bestuurder verantwoordelijk in deze kwestie. Het liefst per mail, k.huntjens@cnvvakmensen.nl.  

Ik ben ook nieuwsgierig naar welke informatie jullie vanuit werkgever (Bidco) ontvangen hebben.  

Mocht je vragen en/of informatie willen hebben neem dan contact met mij op.  

Kitty Huntjens
Bestuurder CNV Vakmensen 
M: 06 47 82 68 77
E: k.huntjens@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid