Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Laatste loonsverhogingen huidige cao Grafimedia

De cao loopt nog tot 1 april 2018. In januari gaan we aan de slag om te kijken wat onze inzet wordt voor de komende cao-periode. Maar eerst lopen we nog even door een aantal afspraken uit de huidige cao.

Loonsverhogingen
We hebben in de cao een aantal loonsverhogingen afgesproken. De (voor)laatste daarvan heeft in oktober plaats gevonden: per 1 oktober 2017 zijn de lonen met 1% verhoogd. Daarnaast volgt er in januari nog een loonsverhoging van 0,5%. Het gaat hier om een verhoging van de feitelijke uurlonen waarbij natuurlijk bedrijfseigen regelingen en decentrale afspraken (Betsy) moeten worden gerespecteerd.

Eenmalige uitkering
Naast bovengenoemde loonsverhogingen hebben alle medewerkers ook nog recht op een (jaarlijkse) eenmalige bruto uitkering van 1%. Deze uitkering wordt verstrekt bij de voorlaatste salarisbetaling van het kalenderjaar, oftewel in november. Kijk dus goed je loonstrook na of je deze uitkering ook hebt ontvangen.

Nieuwe cao
In januari komen we met onze kaderleden bij elkaar om te kijken wat onze inzet voor de nieuwe cao moet worden. Daarbij hebben we jullie hulp hard nodig! Jullie zijn ten slotte onze ogen en oren op de werkvloer. Laat ons dus weten hoe jij erover denkt. Of, beter nog, meld je aan als kaderlid! Op die manier heb je de meeste invloed op je eigen arbeidsvoorwaarden. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Vragen of opmerkingen? Neem contact op met mij.

Voor nu wensen we iedereen alvast hele fijne dagen en een goed en gezond 2018!

Peter Bloemendaal
Bestuurder
Bereikbaar via 06-20471887 of p.bloemendaal@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid