Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Voorstel afbouwregeling Idema

Idemia heeft aan de vakbonden het voorstel gedaan om vanwege de huidige Corona-situatie de 3-ploegendiensten te veranderen in 2-ploegen. Zie hiervoor de bijlage voor het uitgewerkte voorstel van Idemia.

Het voorstel van Idemia zou gelden voor de 53 werknemers die nu in 3-ploegendiensten werken. Voor 21 van deze werknemers geldt dat zij al jaren in 3-ploegendiensten werken. Voor hen stelt Idemia voor om de afbouwregeling, zoals eerder in 2018 uitgevoerd is (gebaseerd op de afbouwregeling uit de cao in 2013), toe te passen. Voor de overige 32 werknemers, die sinds juni 2019 over zijn gegaan naar 3-ploegen, stelt Idemia voor om deze af te bouwen in 3 stappen per maand van 25% vanaf 1 oktober 75% tot 1 januari 2021. Alle leden van CNV Vakmensen en FNV, die werkzaam zijn bij Idemia, kunnen de komende 2 weken hun stem uitbrengen (voor/ tegen).

Klik hier om je stem uit te brengen.

Krijg jij deze nieuwsbrief per post dan hebben wij geen e-mailadres van jou, of je hebt je uitgeschreven voor nieuwsbrieven van CNV Vakmensen. Wij willen het liefst jou zo snel mogelijk op de hoogte stellen van al het cao-nieuws. Kijk daarom op “mijncnv” op onze site: www.cnvvakmensen.nl om dit te controleren of geef je e-mailadres opnieuw door. Om je stem uit te brengen kan je gebruik maken van bijgevoegde stemformulier.

Erik Maas
Bestuurder CNV Vakmensen
M.  06 51 60 21 45
E. e.maas@cnvvakmensen.nl
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid