Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Toekomstplannen TMG: banenverlies de komende jaren

Vandaag heeft TMG haar plannen voor de toekomst gepresenteerd. Hierdoor zullen naar verwachting in de komende jaren 150 banen verdwijnen. CNV Vakmensen is net als de andere vakbonden hier niet vooraf over geïnformeerd. We zijn dan ook overvallen om de plannen van TMG te moeten vernemen uit de media.

Informatieplicht
Vanochtend heeft TMG de media geïnformeerd over haar toekomstplannen. Nadat de media was geïnformeerd heeft TMG het persbericht ook naar de vakorganisaties gestuurd. Dit is niet de juiste manier om de vakorganisaties te informeren. In de cao Uitgeverijbedrijf hebben we afspraken gemaakt wanneer de vakorganisaties moeten worden geïnformeerd bij een reorganisatie. TMG heeft in onze ogen zich niet gehouden aan deze afspraak. CNV Vakmensen heeft TMG hierover aangesproken.

Toelichting gevraagd
Het is op dit moment onduidelijk wat precies de toekomstplannen van TMG inhouden. Wij hebben TMG gevraagd om op korte termijn de vakbonden te informeren wat de toekomstplannen precies inhouden. Een reactie of een uitnodiging hebben we nog niet ontvangen van TMG. Zodra er meer bekend is, zullen wij jullie hierover informeren.

Vragen?
Heb je naar aanleiding van deze nieuwsbrief vragen of wil je iets kwijt aan mij? Neem dan contact met mij op. Mijn contactgegevens staan onderaan deze nieuwsbrief.

Robert Wonnink
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 86 42 65
E: r.wonnink@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid