Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Sociaal plan TMG verlengd tot eind 2019

De leden van CNV Vakmensen hebben met overgrote meerderheid ingestemd met de verlenging van het sociaal plan bij TMG. Omdat er ook bij de andere vakbonden een “ja” uitkwam, kunnen we nu vaststellen dat er tot en met 31-12-2019 een sociaal plan is voor jullie en jullie collega’s.

CNV weer aan boord
Het vorig sociaal plan was niet ondertekend door CNV Vakmensen, omdat er bij de stemming destijds niet voldoende CNV-leden waren die instemden. Dat is nu anders, en dus zal ook onze handtekening onder het nieuwe sociaal plan staan. Dat wil niet zeggen dat we het nu opeens een ideaal sociaal plan vinden, maar wel dat we ook als CNV inzien dat dit voor deze situatie het hoogst haalbare is. Daarbij is de lange looptijd van dit sociaal plan een belangrijke factor. 

Komende reorganisaties
We verwachten dat er in de komende periode nog wel het een ander zal veranderen binnen TMG. CNV blijft in overleg met jullie werkgever daarover, en dan vooral ook over de juiste toepassing van het sociaal plan. Heb je vragen of opmerkingen daarover, of wil je om anderen redenen contact met je vakbond? Je kan altijd terecht bij de onderhandelaar van CNV Vakmensen. Tot 1 oktober is dat Jolien Dekker. Daarna is Robert Wonnink, die ook de onderhandelaar is bij de cao Uitgeverijbedrijf, de vertegenwoordiger van CNV Vakmensen. Hij is te bereiken via r.wonnink@cnvvakmensen.nl of 06 51 86 42 65. 

Jolien Dekker
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 23 81 13 92
E: j.dekker@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid