Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Leden van CNV bij NDC stemmen in met sociaal plan

De leden van NDC Mediagroep en Boom Meppel hebben ingestemd met het sociaal plan. Na een periode van onderhandelingen en ledenbijeenkomsten op alle locaties hebben leden hun stem uitkunnen brengen op het sociaal plan. Je gaat een onzekere periode tegemoet. Voor hulp kun je terecht bij CNV Vakmensen.

Het resultaat van de intensieve onderhandelingen tussen CNV Vakmensen en NDC heb je in de vorige nieuwsbrief kunnen lezen. Na druk bezochte ledenvergaderingen waar je de gelegenheid hebt gekregen om vragen te stellen, heb je je stem uit kunnen brengen. In grote meerderheid hebben de medewerkers ingestemd met het Sociaal Plan.

Vragen in onzekere tijd

Je gaat nu een tijd van onzekerheid tegemoet, waarin je te horen krijgt of je boventallig bent. Of dat je naar een ander locatie moet gaan reizen.
In deze periode van onzekerheid kunnen wij ons voorstellen dat er vragen bij je op komen. Je kunt contact zoeken via de mail, maar ook telefonisch je vragen aan ons voorleggen. CNV Vakmensen zal je vragen beantwoorden en je, indien noodzakelijk, ook juridische bijstand verlenen.

Heb je vragen over deze nieuwsbrief? Neem dan contact met ondergetekende.

Pien Zijlstra
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 57 62 93 81
E:  p.zijlstra@cnvvakmensen.nl 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid