Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Optiekbranche: Praat online mee op "Je Achterban"

Heb je vragen over jouw arbeidsvoorwaarden of arbeidsomstandigheden, of wil je iets weten over persoonlijke ontwikkeling? Stel je vragen op jeachterban.nl.

Werknemers, zzp’ers en flexwerkers uit het hele land komen op Je Achterban samen om inhoudelijk te praten over alles wat met werk en inkomen te maken heeft. In de online community worden algemene en specifieke vragen gesteld die beantwoord worden door andere deelnemers of door bestuurders, juristen en andere experts van CNV Vakmensen. Daarnaast delen werknemers, zzp’ers of flexwerkers kennis en ervaringen, bijvoorbeeld door vragen van andere deelnemers te beantwoorden. Je Achterban is ook de plek waar je altijd het laatste nieuws rond werk of inkomen kunt vinden.

Een andere manier om mee te praten is door het invullen van een enquête. Ben je werkzaam in de optiekbranche? Vul dan nu de enquête over jouw arbeidsvoorwaarden in.

Je hebt recent een vraag gehad om een enquête in te vullen. Een aantal van jullie heeft de enquête al ingevuld waarvoor dank. Heb je de enquête nog niet ingevuld? Je hebt alsnog de mogelijk om dit te doen! Klik hier om naar de enquête te gaan. Het invullen van de enquête kan nog tot 27 februari. Je kunt de enquête ook doorsturen naar je collega.

We willen je alvast bedanken voor je deelname. Heb je vragen of opmerkingen over deze informatie? Neem dan contact op.

Job Marskamp
Bestuurder
M: 06 23 90 98 65
E: j.marskamp@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid