Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Enquête over jouw werktijden

We doen een onderzoek naar roosters en werktijden binnen de drogisterijbranche! Heb jij zeggenschap over je roosters? Ben je tevreden over de manier waarop je rooster tot stand komt? Vul de enquête in!

Allemaal vragen die betrekking hebben op de enquête die nu openstaat voor medewerkers werkzaam in de drogisterijbranche.

Onderzoek werktijden

Of je nu bij één van de formules van AS Watson werkt, bij Etos of bij een zelfstandige ondernemer: je hebt allemaal te maken met roosters. In de cao is afgesproken dat er onderzoek wordt gedaan naar de invloed van medewerkers op hun rooster, en hoe dit door medewerkers wordt ervaren. Daarom kun je nu de enquête invullen.

Dit onderzoek wordt uitgevoerd door onafhankelijk bureau Syntro, in opdracht van de cao-partijen (vakbond CNV Vakmensen) en werkgevers (A.S. Watson ofwel Kruidvat, Trekpleister en ICI Paris XL, Etos BV en zelfstandige ondernemingen waaronder DA, DIO, Gezond & Wel, Erica Kruiderijen en Etos Franchise vallen).

Enquête invullen

Vul de enquête in en laat ons weten hoeveel invloed jij als medewerker ervaart op jouw rooster.

De ingevulde vragenlijsten worden door adviesbureau Syntro verwerkt. Dit garandeert dat de antwoorden niet bij je werkgever belanden. We hechten veel waarde aan je privacy en zij zullen zorgvuldig en vertrouwelijk met de antwoorden uit de vragenlijst omgaan. Daarnaast worden de gegevens anoniem opgeslagen en zijn de antwoorden niet naar een individu herleidbaar.

Bijeenkomsten en paneldiscussies

Naast deze enquête zijn er in het land 10 bijeenkomsten/paneldiscussies gepland. Hier vindt dan de verdieping van de onderwerpen plaats met medewerkers van de branche.

Uiteindelijk wordt met de resultaten van dit onderzoek verder gesproken door cao-partijen (CNV Vakmensen en werkgeversdelegatie). Dus, het is uitermate belangrijk dat de enquête massaal wordt ingevuld, dat geeft immers een goed beeld van hoe men de invloed op eigen rooster ervaart.

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben naar aanleiding van deze informatie, neem dan contact met me op.

Kitty Huntjens
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 47 82 68 77
E: k.huntjens@cnvvakmensen.nl


Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid