Fit the future - positioneringsblok
Jij bent goud waard
Ook in een andere baan

Fit the future: zet stappen voor je loopbaan

Werk in de detailhandel verandert. Klanten die zelf hun boodschappen scannen en afrekenen, waardoor minder kassamedewerkers nodig zijn. Banen verdwijnen omdat mensen meer online shoppen. Of er gebeurt iets waardoor de wereld er opeens helemaal anders uitziet, zoals nu door de coronacrisis. Het is daarom erg belangrijk om je te blijven ontwikkelen, te zorgen dat je meerdere kanten op kunt en je voor te bereiden op je toekomst. Wij helpen je die stappen in je loopbaan te zetten. 

Op deze pagina vind je tips voor sites die je helpen bij je ontwikkeling en lees je de ervaringen van collega's in de detailhandel die al een stap zetten. Ook kun je meedoen aan de winactie en kans maken op smart activity horloge. 

Winactie: altijd stappen zetten

Stappen zetten in je carrière is belangrijk, in beweging blijven en echte stappen zetten is dat ook. Je maakt bij onze winactie daarom kans om een smart activity horloge te winnen. Het horloge houdt je activiteit bij en helpt je fit te blijven. 

 

Win een Fitbit horloge


Win één van de 50 smart activity horloges

Wil jij kans maken op een smart activity horloge? Maak de zin over werk af en laat je gegevens achter. Tot en met augustus, geven we iedere maand 10 horloges weg.

*
*
*
Ben je lid van CNV Vakmensen?

*
*

Actievoorwaarden winactie Fit the future

  • de winactie loopt tot uiterlijk 31 augustus 2020
  • iedere deelnemer kan één keer deelnemen aan de winactie
  • over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
  • de winnaars van de winactie ontvangen in de loop van de nieuwe maand per e-mail bericht
  • de slagzin van de winnaars en de naam van de winnaars kunnen op de site www.cnvvakmensen.nl worden geplaatst