Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Gratis workshop voor leden in de ETD, wonenbranche, Gebra en DHZ

Speciaal voor leden die werken in de in de Electronische detailhandel (ETD), wonenbranche, de Gemengde brache (GEBRA) en in de Doe-het-zelfwinkels organiseert CNV Dienstenbond een gratis workshop 'Onderhandelen met je werkgever'.

De wereld verandert. De arbeidsmarkt verandert en zeker werken in winkels die tot ETD, de wonenbranche, de GEBRA en de doe-het-zelfbranche behoren verandert. Met deze veranderingen word jij als medewerker regelmatig geconfronteerd. Hoe ga jij daar mee om? Ben je hier op voorbereid? Kun jij je eigen belangen goed behartigen? Sta jij je mannetje/vrouwtje in overleg met je werkgever/leidinggevende? Hou houd jij plezier in je werk?

Belangrijk item

Plezier in werk is binnen CNV Dienstenbond een belangrijk item. Immers, als je met plezier naar je werk gaat, is werken leuk en hou je het langer vol. Een deel van je plezier in werk haal je uit het feit dat je jouw talenten kunt inzetten in je werk. Daarnaast is het van belang dat je op een goede manier overleg kunt hebben met je leidinggevende/werkgever over je werk.

Onderhandelen en voor jezelf opkomen kun je leren

CNV Dienstenbond vindt het belangrijk dat leden zelf tools krijgen om hun eigen belangen te behartigen. Wij bieden jou daarom een workshop aan onder de noemer ‘onderhandelen met je werkgever’! In de workshop ‘hoe onderhandel je met je werkgever’ leer je nog beter hoe je je assertief en proactief kunt opstellen richting je werkgever. Hiermee haal je nog meer uit je baan!

Gratis voor leden van CNV Dienstenbond

Wij bieden deze workshop gratis aan voor leden die in de ETD, wonenbranche, GEBRA en doe-het-zelfwinkels werken. Neem het heft nu in eigen hand en geef je op voor deze gratis workshop 'hoe onderhandel je met je werkgever’ t.w.v. € 250,-! Je mag twee introducés meenemen, helemaal gratis! Maak gebruik van dit aanbod en reageer snel.

Waar en wanneer?

We hebben nog geen data en plaatsen geprikt. De reden hiervoor is simpel: we willen deze workshop aanbieden op een moment en locatie die jou het best uitkomt! De bedoeling is deze workshops nog dit jaar, in november, te laten plaatsvinden.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid