Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

CNV leden werkzaam bij Kwantum

Ga jij met plezier naar je werk? Het is alweer een hele tijd geleden dat er een enquête naar plezier in werk bij medewerkers van Kwantum is geweest. Daaruit bleek dat vooral collega's bijdragen aan een geode werksfeer en dat vooral de arbeidsomstandigheden (zwaar werk) een negatief effect hadden

Duidelijk was toen (2015) dat vooral de arbeidsomstandigheden het plezier in het werk van medewerkers negatief beïnvloedde. Inmiddels zijn we een aantal jaren verder, heeft Kwantum de storm overleefd en heeft het bedrijf een nieuwe eigenaar, Gilde Equity Management.

Naar aanleiding van telefoongesprekken met medewerkers rijst bij mij de vraag, hoe is het op dit moment met het plezier in het werk van de medewerkers bij Kwantum? Ik ben geschrokken van de signalen die ik heb gekregen en wil daar mee aan de slag.

Dat kan ik niet alleen, daarbij heb ik hulp nodig van de medewerkers van Kwantum. Ik wil graag van jullie horen hoe het gaat, of er zaken zijn die het werkplezier negatief beïnvloeden, manier van omgaan met elkaar, stijl van leidinggeven enzovoort en of de arbeidsomstandigheden veilig zijn en/of lichamelijk zwaar?

Om iedereen de gelegenheid te geven hierover mee te praten wil ik vanuit CNV Vakmensen een of meerdere bijeenkomsten organiseren, waarin jullie je hart kunnen luchten en vragen kunnen stellen over werk- en arbeidsomstandigheden.

Bijeenkomsten bij jou in de buurt -iedereen is welkom, je hoeft geen lid te zijn van CNV Vakmensen- om er vooral voor te zorgen dat het mogelijk is voor iedereen om aanwezig te zijn en zodat iedereen haar of zijn zegje kan doen. Want daar gaat het om. Duidelijk krijgen waar knelpunten zitten, je ervaringen delen samen met je collega’s en kijken of we de problemen kunnen benoemen zodat ik daarmee verder kan.

Voor alle duidelijkheid, jullie werkgever komt niet te weten wie er aanwezig zijn en eventuele meldingen zijn altijd anoniem. Een kans om je zorgen uit te spreken, te zien of dit wordt herkend, dan kan CNV Vakmensen samen met jullie op zoek naar oplossingen.

Heb je vragen, wil je meer weten? Neem contact met mij op.

Bespreek dit voorstel met je collega’s en laat weten of je belangstelling hebt voor deze bijeenkomst via onderstaand e-mailadres.

Locatie en tijd wordt dan op korte termijn vastgesteld zodat we al op zeer korte termijn met elkaar in gesprek kunnen.

Nogmaals, ik hoop dat jullie gebruikmaken van deze mogelijkheid want met plezier naar je werk gaan is erg belangrijk en je bent een groot deel van de dag aan het werk.

Aanmelden en vragen over deze informatie? Mail of bel met mij.

Kitty Huntjens
Bestuurder
M: 06-47826877
E: k.huntjens@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid