Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Einde V&D is "waardeloos"

Warenhuisketen V & D is op 16 februari definitief failliet en op slot. “Waardeloos”, kwalificeert bestuurder Martijn den Heijer van CNV Vakmensen die situatie kernachtig.

Jarenlang was Vroom & Dreesmann een begrip. Voor de klant, maar vast en zeker ook voor de werknemers. En ineens werd het meer iets van ‘Droom & Vreesman’; de vaste baan werd een nachtmerrie en de zekere toekomst (die je dacht te hebben) nog slechts een bang voorgevoel.

"CNV Vakmensen wil bereikbaar zijn voor alle ex-medewerkers van het warenhuis", verduidelijkt bestuurder Martijn den Heijer.

Gratis workshop

Een van de zaken die de bond aanbiedt aan V&D’ers is de gratis loopbaan workshop ‘Zet jezelf op de kaart’. Deze workshop biedt een goede uitgangspositie voor die nieuwe baan. Heb je interesse? 

Meld je vandaag nog aan voor een van de workshops >
De workshops worden op meerdere data, verspreid door het land gegeven. 

Is beloofd ook beloofd?

Als lid van CNV Vakmensen mag je ook rekenen op onze juridische hulp. Bijvoorbeeld om te krijgen waarop je recht hebt. Klopt de hoogte van jouw (eventuele) uitkering wel? Doet iedereen voor jou wat hij/zij heeft beloofd als blijkt dat jij de pineut was? Kortom, je kunt wel wat (juridische) bijstand gebruiken. 

Gunstig

Die bijstand biedt CNV Vakmensen je! Ga vandaag nog naar cnvvakmensen.nl/crisis. En ontdek dat je tegen heel gunstige voorwaarden lid kunt worden en die bijstand kunt krijgen. De eerste 6 maanden heb je 50% korting op het lidmaatschap!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid