Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Retail Non-Food Nieuws

Faillissement Tuunte Fashion

De rechtbank Gelderland, vestiging Zutphen heeft op 8 augustus het faillissement uitgesproken over Tuunte Fashion. De curator is er nu mee bezig. Of er geprobeerd zal worden een doorstart te maken, moet later duidelijk worden.

Voor jou als medewerker is het een onzekere, en daardoor beroerde tijd; los van de uitkomst.

Loopbaansupport detailhandel
Het is goed om te weten dat je er niet alleen voor staat. In de detailhandel zijn loopbaancoaches van Loopbaansupport Detailhandel werkzaam. Zij kunnen jou helpen bij het vinden van een nieuwe baan. Via Loopbaansupport detailhandel kun je workshops volgen en kosteloos gebruik maken van een loopbaantraject. In de bijlage kun je een digitale folder vinden.

CNV Vakmensen
CNV Vakmensen kan jou helpen bij de controle op een juiste afwikkeling van het faillissement. Onze deskundigen weten aan welke verplichting alle betrokkenen moeten doen. Opzegtermijnen bijvoorbeeld, maar ook de juiste hoogte van een werkloosheidsuitkering, om maar eens wat te noemen. En omdat die verband houdt met je laatste loon is een goede controle zeker geen luxe! Daarnaast vinden we het belangrijk dat bij een mogelijke doorstart zoveel mogelijk bestaand personeel  wordt overgenomen.

Nu doen!
CNV Vakmensen publiceert in ieder geval alle nuttige info over een faillissement op een speciale pagina op de website. Heb jij vragen dan kun je daar altijd terecht voor nadere informatie.

Meepraten?
Heb jij vragen of opmerkingen?  Kom dan nu naar Je Achterban. Je Achterban is onze online community. 24 uur per dag kun je daar je vragen of opmerkingen kwijt. Onze experts of jouw collega's zijn er om jouw vragen te beantwoorden of om te reageren op een opmerking. Een account aanmaken is zo gebeurd! Zoek elkaar dus op!

Voor vragen en opmerkingen kun je terecht bij ondergetekende.

Uiteraard kan je deze nieuwsbrief ook delen met je collega’s.

Willem Kruithof
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 60 19 98
E: w.kruithof@cnvvakmensen.nl
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid