Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

OR-verkiezingen bij Hema

Binnenkort kunnen jij en je collega's een nieuwe ondernemingsraad (or) kiezen. Grijp jouw kans op medezeggenschap binnen de Hema!

Jouw stem
Via de ondernemingsraad heb jij medezeggenschap bij Hema. Dit zorgt voor evenwicht binnen een bedrijf. Ook is medezeggenschap belangrijk voor de informatievoorziening over en weer en voor de betrokkenheid en rust. Bovendien wordt jouw stem als werknemer gehoord als het gaat om belangrijke beslissingen.

Je gaat dus vast en zeker stemmen bij de or-verkiezingen, maar op wie? Op een collega vakbondslid bijvoorbeeld, die vanuit zijn CNV-achtergrond een gewogen standpunt inneemt en de toon kiest die jou aanstaat. Maar dan moeten er natuurlijk wel CNV-kandidaten zijn.

Jij als or-lid?
Is het wel eens bij jou opgekomen dat jij zelf wel eens zo'n CNV-kandidaat zou kunnen zijn? Je ziet het nut van het ondernemingsraadswerk in en hebt CNV Vakmensen achter jou staan met ondersteuning voor jouw or-werk.

Ondernemingsraadwerk is goed werk, waarmee je jezelf ontwikkelt en een bijdrage levert aan het bedrijf waar je werkt. Zo werk jij mee aan een sterke positie van jezelf en jouw collega's. Bedenk: juist als or-lid sta je sterk.

Hema is een dynamisch bedrijf, waarin het de afgelopen jaren zelden rustig is geweest en voortdurend in ontwikkeling is. Het is voor CNV Vakmensen daarom ook van groot belang dat we binnen de gehele organisatie goed vertegenwoordigd zijn, ook binnen de ondernemingsraad. Het is goed als er leden zijn die vanuit de CNV achtergrond zitting hebben in de OR en op een constructieve manier de belangen afweegt en gewogen standpunten inneemt.

Stel je verkiesbaar voor de OR van Hema!
In de bijlage vind je een bereidverklaring. Wil jij je kandidaat stellen voor de komende or-verkiezing? Vul deze dan in en stuur haar ondertekend vóór 26 augustus 2020 per mail naar secretariaat@cnvvakmensen.nl of per post naar

CNV Vakmensen
T.a.v. Secretariaat
Postbus 2525
3500 GM Utrecht

Grijp jouw kans op medezeggenschap binnen de Hema en weet dat je - dankzij de bond - sterk staat.

Meer weten? Lees dan onze informatie over de ondernemingsraad: https://www.cnvvakmensen.nl/diensten/kennisbank/ondernemingsraad-or    

 

CNV Vakmensen
Martijn den Heijer
E. m.denheijer@cnvvakmensen.nl

 
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid