Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Onrust bij Primark

Werkdruk, intimidatie en slechte arbeidsomstandigheden. Deze klachten kwamen naar buiten over het werken bij Primark. Herken jij dit? Wat speelt er bij Primark? CNV Vakmensen wil het graag van je horen.

CNV Vakmensen is geschrokken van de berichten die naar buiten komen. Verschillende (ex-)medewerkers hadden anoniem hun beklag gedaan over de hoge werkdruk en de intimidatie van leidinggevenden, met name rondom ziekmeldingen. Ook kwam naar buiten dat naast de cao, Primark eigen regels hanteert rondom overwerk en vakanties. En medewerkers worden met camera’s in de gaten gehouden. Als dit allemaal waar is dan is er flink wat aan de hand bij Primark.  

CNV Vakmensen hoort ook graag van jou wat er leeft en speelt op de werkvloer bij Primark. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. Als vakbond willen wij graag werken aan goede en eerlijke werkomstandigheden. Op basis van jouw verhalen kunnen we daarmee aan de slag. Je berichten behandelen we uiteraard anoniem en vertrouwlijk.

Wij zijn jouw achterban!
Je kunt je verhalen anoniem delen op Je Achterban: https://www.jeachterban.nl/winkels/. Dit is een online platform waar je samen met je collega’s kunt praten over je werk en inkomen, je ervaringen en je zorgen. En je kunt er vragen stellen die door CNV experts snel beantwoord worden. Wij allemaal samen zijn joúw achterban! Hiervoor heb je wel een account nodig. Dit maak je eenvoudig door middel van je emailadres en een persoonlijk wachtwoord. Of log in met je Facebook- of Google-account. 

Deel dit bericht met je collega’s
Jij bent lid van CNV Vakmensen. Veel van je collega’s niet. Deel dit bericht daarom met je collega’s. Ook hun verhalen en ervaringen horen we graag. 

Heb je nog vragen over deze nieuwsbrief dan kun je terecht bij mij: 

Wessel Breunesse
Sectorbestuurder Handel
E: w.breunesse@cnvvakmensen.nl
M: 06-20471879

 

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid