Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Faillissement Vidrea Retail B.V.

Vorige week hebben jullie het vervelende bericht ontvangen dat Vidrea Retail B.V. door de rechtbank failliet is verklaard. Hier ging al een periode van onzekerheid aan vooraf. Ook de komende periode zal nog veel vragen oproepen, CNV Vakmensen wil je hierbij helpen.

Hulp en controle
Afgelopen maandag is er een bijeenkomst geweest om diverse onderwerpen verder toe te lichten en daarnaast heeft het UWV informatie gedeeld. Een grote bijeenkomst, waarin misschien je vragen zijn beantwoord of er juist nieuwe vragen zijn ontstaan.

CNV Vakmensen wil jou helpen bij je vragen en bij de controle op een juiste afwikkeling van het faillissement. Onze deskundigen weten aan welke verplichting alle betrokkenen moeten doen. Opzegtermijnen bijvoorbeeld, maar ook de juiste hoogte van een werkloosheidsuitkering, om maar eens wat te noemen. En omdat die verband houdt met je laatste loon is een goede controle zeker geen luxe!

Op onze website: https://www.cnvvakmensen.nl/themas/faillissement staat meer informatie over faillissement. Hier vind je aan de rechterzijde van de webpagina een link waarmee je een informatiefolder kan downloaden.

Youfit@retail
Het is goed om te weten dat je er niet alleen voor staat in eventuele zoektocht naar een nieuwe leuke baan. In de detailhandel zijn loopbaancoaches van Youfit@retail werkzaam. Zij kunnen jou helpen bij het vinden van een nieuwe baan. Via Youfit@retail kun je workshops volgen en kosteloos gebruik maken van een loopbaantraject. Kijk voor meer informatie op: https://www.youfitretail.nl/

Meepraten?
Heb jij vragen of wil je met al jouw collega's uit andere filialen van gedachten wisselen? Kom dan nu naar Je Achterban. Je Achterban is onze online community. 24 uur per dag kun je daar je vragen of opmerkingen kwijt. Onze experts of jouw collega's zijn er om jouw vragen te beantwoorden of om te reageren op een opmerking. Voor vragen of opmerkingen kun je ook terecht bij je bestuurder, Tamara Westerink

Tamara Westerink
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 0651202991
E:t.westerink@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid