Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Charles Vögele failliet, CNV Vakmensen helpt je

De rechtbank verklaarde Charles Vögele failliet. Twee curatoren zijn er nu mee bezig. Ook een eventuele doorstart wordt daarbij onderzocht. Voor jou als medewerker is het een onzekere, en daardoor beroerde tijd; los van de uitkomst.

Loopbaansupport detailhandel
Het is goed om te weten dat je er niet alleen voor staat. In de detailhandel zijn loopbaancoaches van Loopbaansupport Detailhandel werkzaam. Zij kunnen jou helpen bij het vinden van een nieuwe baan. Via Loopbaansupport detailhandel kun je workshops volgen en kosteloos gebruik maken van een loopbaantraject.

CNV Vakmensen
CNV Vakmensen kan jou helpen bij de controle op een juiste afwikkeling van het faillissement. Onze deskundigen weten aan welke verplichting alle betrokkenen moeten doen. Opzegtermijnen bijvoorbeeld, maar ook de juiste hoogte van een werkloosheidsuitkering, om maar eens wat te noemen. En omdat die verband houdt met je laatste loon is een goede controle zeker geen luxe!

Nu doen!
CNV Vakmensen publiceert in ieder geval alle nuttige info over het faillissement van Charles Vögele op een speciale pagina op de website. Heb jij vragen dan kun je daar altijd terecht voor nadere informatie.

Meepraten?
Heb jij vragen of wil je met al jouw collega's uit andere filialen van gedachten wisselen? Kom dan nu naar Je Achterban. Je Achterban is onze online community. 24 uur per dag kun je daar je vragen of opmerkingen kwijt. Onze experts of jouw collega's zijn er om jouw vragen te beantwoorden of om te reageren op een opmerking. Een account aanmaken is zo gebeurd! Zoek elkaar dus op!

Voor vragen of opmerkingen kun je ook terecht bij je bestuurder, Pien Zijlstra – Jukema.

Pien Zijlstra-Jukema
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 – 20 47 18 85
E: p.zijlstra@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid