Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

CNV gesproken met bewindvoerder Intertoys

Vandaag heb ik een overleg gehad met de bewindvoerder van Intertoys. Er is nog veel onduidelijk. De onzekerheid zal dan ook nog wel even aanhouden. De mogelijkheden van een doorstart worden onderzocht, maar het kan nog alle kanten opgaan. Ook een faillissement is nog niet uitgesloten.

Natuurlijk wordt er onderzocht of Intertoys met een zo'n groot mogelijke gedeelte doorgestart kan worden. Hierover worden intensief gesprekken gevoerd. Of dit tot een gewenste uitkomst leidt, is nu nog de vraag. Nieuws hierover zou er al snel kunnen zijn, maar het kan ook nog wel wat langer duren.  

Wij hebben in het gesprek met de bewindvoerder het belang van de medewerker nog eens extra onderstreept en dat wordt gezien. Helaas zal de onderzekerheid voor jou als medewerker nog wel even aanhouden. We leven daarin met jullie mee!    

Positief is, dat de bewindvoerder heeft bevestigd dat de vaste medewerkers morgen hun salaris gestort krijgen. Voor de uurloners gebeurt dit volgende week.

CNV Vakmensen heeft met de bewindvoerder afgesproken dat we op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen in de komende periode. Ook als wij vragen en/of problemen vanuit medewerkers signaleren kunnen we die rechtstreeks blijven aankaarten. Dus schroom niet om contact met mij op te nemen. 

Wij houden jou op de hoogte!

Stuur deze mail door naar niet georganiseerde collega’s! En print een aantal exemplaren uit om bij jou in de winkel in de personeelsruimte neer te leggen.


Meer leden = meer invloed!
Jij bent al lid, maar jouw collega misschien nog niet. Als jij nu jouw collega lid maakt, staan we collectief sterker! We helpen onze leden daarnaast door ze persoonlijk te adviseren, bijvoorbeeld op juridisch vlak. Jouw collega kan lid worden door te gaan naar https://www.cnvvakmensen.nl/lidworden


Als jij vragen/opmerkingen hebt, kan je terecht bij jouw bestuurder Martijn den Heijer, telefoonnummer 030 751 1950 of ook er e-mail m.denheijer@cnvvakmensen.nl / Twitter: @mdenheijer  

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid