Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Het Persoonlijk Leerbudget is live!

Binnen de cao voor de Elektrotechnische Detailhandel (ETD) is afgesproken dat werknemers, gedurende de looptijd, € 150,- per jaar sparen voor hun Persoonlijk Leerbudget. Lang leve Leren!

Vanaf 1 september 2020 is het Persoonlijk Leerbudget live gegaan, waarmee leren en jezelf ontwikkelen nu nog makkelijker en leuker is. Dit mooie instrument is op initiatief van CNV Vakmensen ontwikkeld voor medewerkers die werkzaam zijn in winkels met consumentenelektronica ter bevordering van zijn of haar arbeidsmarktpositie. 

Heb jij een dienstverband van meer dan 15 uur per week? Dan ontvang je per jaar €150,- met een maximum van €450,- na drie jaar. Met dit persoonlijk leerbudget kan jij een keuze maken voor opleidingen en trainingen op een leerportaal speciaal voor de branche. Denk hierbij aan het volgen van een training of opleiding met het oog op een toekomstige baan of ondernemerschap. Het kan hierbij ook gaan om een andere functie bij dezelfde werkgever. Het bedrag kan uiteraard aangevuld worden door werkgevers uit het opleidingsbudget of door jou zelf.

Voor de voorwaarden en uitgebreide informatie wil ik je uitnodigen om de exclusieve website voor het persoonlijke leerbudget in de ETD hier te checken. 

Maak gebruik van jouw Persoonlijk Leerbudget...Juist nu. In deze onrustige en onzekere tijd is het belangrijk om jezelf verder te ontwikkelen en te werken aan een sterkere arbeidsmarktpositie! 

Heb jij vragen/opmerkingen over het persoonlijk leerbudget, de nu lopende cao onderhandelingen of over andere werk gerelateerde onderwerpen?
>> Stel je vragen 24/7 op Je Achterban Ik reageer graag en zo snel  mogelijk!<<

Martijn den Heijer
Bestuurder / Onderhandelaar
030 751 1950
m.denheijer@cnvvakmensen.nl 
Twitter: @mdenheijer 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid